Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο αντηλιακό προσώπου;

 

Πως θα επιλέξετε το κατάλληλο αντιηλιακό προσώπου;

Ο τύπος της επιδερμίδας σας και τα χαρακτηριστικά της είναι αυτά που θα καθορίσουν το κατάλληλο αντιηλιακό προσώπου για τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες.

Κάθε δέρμα είναι μοναδικό και χρειάζεται ειδική αντιηλιακή προστασία. Λαμβάνοντας υπόψιν τις διαφορετικές ανάγκες στον κάθε τύπο επιδερμίδας είναι σημαντικό το αντιηλιακό προσώπου που θα επιλέξετε εκτός από αντιηλιακή προστασία να έχει και εξειδικευμένη δράση. Η σωστή επιλογή αντιηλιακού προσώπου θα χαρίσει άνεση στην επιδερμίδας σας και θα κάνει την προστασία σας από τον ήλιο μια ευχάριστη φροντίδα. Αναγνωρίστε τον τύπο επιδερμίδας σας αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και ανακαλύψτε το αντιηλιακό προσώπου που σας ταιριάζει.

ΛΙΠΑΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Θα την αναγνωρίσετε από τους ορατούς πόρους και τη περίσσεια λιπαρότητας στην Τ ζώνη, δηλαδή μέτωπο, μύτη, πηγούνι. Πιθανό να εμφανίζει μαύρα ή λευκά στίγματα ή και κάποια σπυράκια. Επιλέξτε ένα αντιηλιακό προσώπου με ελαφριά υφή και δραστικά συστατικά που να ρυθμίζουν τη λιπαρότητα.

ΞΗΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Οι πόροι είναι αόρατοι και η αίσθηση τραβήγματος είναι έντονη σχεδόν σε όλο το πρόσωπο. Το δέρμα παρουσιάζει τραχύτητα και θαμπάδα. Χρησιμοποιείστε το αντιηλιακό προσώπου που θα καλύπτει την ιδιαίτερη ανάγκη της επιδερμίδας σας που είναι η ενυδάτωση.

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Αψεγάδιαστη όψη, απόλυτη ισορροπία μεταξύ υγρασίας και λιπαρότητας και άνεση στην επιδερμίδα. Για να διατηρήσετε τα «κεκτημένα» σας επιλέξτε ένα αντιηλιακό προσώπου με λεπτή υφή. .

ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ: Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ιδιαίτερα ευάλωτη σε εξωτερικούς παράγοντες όπως ο ήλιος, ο αέρας, οι αλλαγές στη θερμοκρασία ακόμα και το νερό. Έχει ανάγκη από υψηλή προστασία και καταπραϋντική δράση.

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΠΑΝΑΔΕΣ: οι καφέ κηλίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό ή και στα χέρια καθορίζουν ξεκάθαρα την ανάγκη χρήσης αντιηλιακού πολύ υψηλής προστασίας με εξειδικευμένηδράση κατά των πανάδων.