Διαγωνισμός

nuxe-2

nuxe-3

Νικητές του διαγωνισμού είναι

Αναστασόπουλος Γεώργιος

Καλπάκη Χρύσα

Ιακωβάκη Αννα Μαρία

Μπιμπίλη Γιαννούλα

Παπαοικονόμου Νίκη

Παπανικολάου Ουρανία

24

nuxe-1

             14

facebook4

facebookdate-4

contest

date-5

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Lierac από το Pharmacy-care.gr!
Κάντε ☛ Like, ☛ Share, ☛ Comment στην ανάρτηση του Διαγωνισμού και ένας (1) τυχερός θα κερδίσει μία κρέμα Lierac Liftissime Nutri !Δώρο αξίας 80€
Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 1/4/16 και τα ονόματα θα αναρτηθούν στη Fan Page μας στο FACEBOOK μετά τη λήξη του διαγωνισμού..
Καλή σας επιτυχία!!!!!

11

apivita-contest

2

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Apivita από το Pharmacy-care.gr με Δώρα Apivita Bee Radiant  http://goo.gl/UuOTCS) συνολικής αξίας 104€!

Κάντε ☛ Like, ☛ Share, ☛ Comment στην ανάρτηση του Διαγωνισμού και τρεις (3) τυχεροί θα κερδίσουν από μία κρέμα Apivita Bee Radiant ! Τα δώρα του διαγωνισμού μας είναι:
✔ Apivita bee radiant legere (http://goo.gl/0YwuA5)
✔ Apivita bee radiant rich (http://goo.gl/xLzWqW)
✔ Apivita bee radiant eye cream (http://goo.gl/NSeOQS)
Δηλώστε συμμετοχή τώρα και έως 29/2!

dare

Διαγωνισμός!

Κάντε τις αγορές σε προϊόντα Frezyderm έως 15/10/15 , κάντε LIKE, SHARE & COMMENT & μπείτε σε κλήρωση για ένα μοναδικό σετ προϊόντων Βρεφικής Περιποίησης FREZYDERM.
Ξεκινήστε τις αγορές σας εδώ και μπείτε αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση:http://pharmacy-care.gr/facebook-contest/
Η κλήρωση θα γίνει στις 15/10/15 και τα ονόματα θα αναρτηθούν στη Fan Page μας στο FACEBOOK μετά τη λήξη του διαγωνισμού..

Καλή σας επιτυχία!!!!!

Ημερομηνία λήξης:15-10-15

date-5

Διαγωνισμός!

Κάντε τις ηλεκτρονικές σας αγορές έως τις 31/7/15 , Like στη σελίδα μας στο FACEBOOK,  Share στη φωτογραφία, αφήστε ένα σχόλιο και μπείτε αυτόματα στη κλήρωση όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν δώρα αξίας 45€!!!
Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 3/8/15 και τα ονόματα θα αναρτηθούν στη Fan Page μας στο FACEBOOK μετά τη λήξη του διαγωνισμού..

Καλή σας επιτυχία!!!!!

Ημερομηνία λήξης:3-8-15

29

Διαγωνισμός!

Κάντε τις ηλεκτρονικές σας αγορές έως τις 8/6/15 , Like στη σελίδα μας στο FACEBOOK,  Share στη φωτογραφία, αφήστε ένα σχόλιο και μπείτε αυτόματα στη κλήρωση όπου 5 τυχεροί θα κερδίσουν δώρα αξίας 46€!!!
Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 8/6/15 και τα ονόματα θα αναρτηθούν στη Fan Page μας στο FACEBOOK μετά τη λήξη του διαγωνισμού..

Καλή σας επιτυχία!!!!!

Ημερομηνία λήξης:8-6-15

2

winnwer

H νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Μαίρη Τσικάλουδάκη!!!

1

Express Διαγωνισμός

Express Διαγωνισμός με δώρο 1 Αντηλιακή Κρέμα Vichy με Χρώμα & Βελούδινο Αποτέλεσμα SPF50!!!!

Κάντε Like στη σελίδα μας pharmacy-care.grhttps://goo.gl/o3W0FW, share στη φωτογραφία, αφήστε ένα σχόλιοκαι μία τυχερή θα κερδίσει στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 25-5-15 και το όνομα της θα αναρτηθεί στη Fan-Page μας στο facebook μετά τη λήξη του διαγωνισμού..

Ημερομηνία λήξης:25-5-15